Μους με σοκολάτα και καραμέλα

Υλικά που θα χρειαστούν για τη μους
1 ασπράδι αυγού
250γρ. σοκολάτα σε κομματάκια
250ml κρέμα γάλακτος
σάλτσα καραμέλα
κρέμα γάλακτος χτυπημένη
πουράκια ή μπούκλες σοκολάτας

Εκτέλεση
Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, βγάζετε και αφήνετε να κρυώσει. Σε μίξερ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με το ασπράδι ώσπου να γίνει σφιχτή κρέμα. Ανακατεύετε απαλά με τη σοκολάτα και μοιράζετε σε ατομικά μπολ και βάζετε στο ψυγείο να κρυώσουν. Αδειάζατε λίγη από τη σάλτσα καραμέλας σε μια λεπτή στρώση σε κάθε μπολ, προσθέτετε 1 κουταλιά κρέμα γάλακτος και γαρνίρετε με πουράκια ή σοκολάτα σε μπούκλες.

Σχόλια