Τραγανές ψαροκροκέτες

Υλικά που θα χρειαστούν για τις ψαροκροκέτες
50γρ. πατάτες σε κύβους
350γρ. ψάρι (σκουμπρί,μπακαλιάρος)
1 αυγό βραστό ή χτυπημένο
2 κουταλιές μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές αλεύρι αλατισμένο
120γρ. τρίμματα ψωμιού
λάδι

Εκτέλεση
Βράζετε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό να μαλακώσουν, σουρώνετε και λιώνετε με πιρούνι. Βάζετε το ψάρι σε τηγάνι, το σκεπάζετε με βραστό νερό και το αφήνετε να βράσει. Το σουρώνετε, το ξεψαχνίζετε και το ανακατεύετε με τις πατάτες, το αυγό, τον μαϊντανό και τα αλατοπιπερώνετε. Πλάθετε τις κροκέτες με αλευρωμένα χέρια, τις πασπαλίζετε με το αλεύρι, τις βουτάτε στο αυγό και τις σκεπάζετε με τρίμματα ψωμιού. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλείφετε το ταψί με λάδι και τις κροκέτες και τις ψήνετε για 25-30 λεπτά.

Σχόλια