Γρήγορο τσιζ κεϊκ με φράουλες

Υλικά που θα χρειαστούν για το τσιζ κεϊκ
Βάση: 250γρ. digestive ή μιράντα
          125γρ. βούτυρο λιωμένο
Κρέμα: 900γρ. τυρί Φιλαδέλφεια
             90γρ. ζάχαρη άχνη
             300γρ. κρέμα γάλακτος
Επικάλυψη: 150γρ. sour cream
                    150γρ. κρέμα γάλακτος
                    χυμός 1 λεμονιού
Φράουλες: 100γρ. ζάχαρη
                  500γρ. φράουλες
                  1 κλωνάρι βανίλιας κομμένο στη μέση

Εκτέλεση
Για τη βάση τρίβουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο, που το έχουμε λιώσει, να πάει παντού και το στρώνουμε στη βάση της φόρμας.
Για την κρέμα χτυπάμε στο μίξερ το τυρί με την άχνη και ρίχνουμε σιγά σιγά και την κρέμα γάλακτος. Μόλις είναι έτοιμη την στρώνουμε πάνω από τη βάση.
Για την επικάλυψη ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα απλώνουμε πάνω από την κρέμα.
Τα αφήνουμε να σταθούν στο ψυγείο ή εκτός (εγώ πρότιμω στο ψυγείο).
Για τη φράουλες βάζουμε σε ένα ζεστό τηγάνι τη ζάχαρη και μόλις λιώσει ρίχνουμε τη βάνίλια και τις φράουλες και τις αφήνουμε για λίγο να ενωθούν με το σιρόπι ανακατεύοντας.
Τις ρίχνουμε πάνω από το γλυκό όταν κόψουμε να σερβίρουμε.

Σχόλια