Σαλάτα του σεφ

Υλικά που θα χρειαστούν για τη σαλάτα του σεφ
1 μικρό μαρούλι σε κομματάκια
2 ντομάτες σε πολύ λεπτά φετάκια
2 αγγουράκια σε φετάκια
150γρ. ζαμπόν σε ραβδάκια
150γρ. γαλοπούλα σε ραβδάκια
150γρ. έμενταλ σε ραβδάκια
2 σφιχτά βρασμένα αυγά σε φετάκια

Εκτέλεση
Κόβουμε το μαρούλι σε φετάκια και το βάζουμε σε σαλατιέρα. Μετά κόβουμε σε λεπτά φετάκια τα αγγουράκια και τις ντομάτες και στολίζουμε γύρω γύρω. Στη συνέχεια κόβουμε σε ραβδάκια το ζαμπόν, τη γαλοπούλα και το τυρί και τα σκορπίζουμε ανάμεικτα πάνω από το μαρούλι. Αφού βράσουμε τα αυγά τα κόβουμε κι αυτά σε φετάκια και τα βάζουμε από πάνω. Στο τέλος περιχύνουμε με σως ή κάποια άλλη έτοιμη σάλτσα για σαλάτες.

Εγώ συνήθως βάζω την πιο εύκολη σως που γίνεται. Ανακατεύω μαγιονέζα μα κέτσαπ και τη ρίχνω από πάνω.

Σχόλια