Αμυγδαλωτά

Υλικά που θα χρειαστούν για τα αμυγδαλωτά
300γρ. λευκό αμύγδαλο (χωρίς φλούδα)
70γρ. ζάχαρη άχνη
ξύσμα 1 πορτοκαλιού
50γρ. λικέρ αμυγδάλου

Εκτέλεση
Βάζουμε τα αμύγδαλα,την άχνη και το ξύσμα στο μπλέντερ και τα χτυπάμε 3-4 λεπτά. Ρίχνουμε το λικέρ και τα χτυπάμε λίγο ακόμα ίσα για να ανακατευτεί με τα υπόλοιπα. Κάνουμε μπαλάκια και περνάμε από αμυγδαλόψιχα (150γρ.) που έχουμε ψήσει στο φούρνο.

Σχόλια