Χοιρινή τηγανιά

Υλικά που θα χρειαστούν για την τηγανιά
1/2 κιλό χοιρινό
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
1 κουταλιά πελτέ
αλάτι,πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρινό σε μπουκιές και το βάζουμε σε ένα τηγάνι με νερό ίσα να το σκεπάσει για να πάρει βράση. Μόλις πιει το νερό του ρίχνουμε λάδι και το τσιγαρίζουμε για λίγο. Μόλις πάρει λίγο χρώμα ρίχνουμε το κρεμμύδι που έχουμε κόψει σε λεπτές ροδέλες και μόλις τσιγαριστεί κι αυτό λίγο βάζουμε τις ντομάτες,τις οποίες έχουμε ξεφλουδίσει και τις έχουμε χτυπήσει στο μίξερ να γίνει σάλτσα. Αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και τον μπελτέ. Τα αφήνουμε να πήξει λίγο η σάλτσα και το σερβίρουμε ζεστό. 

Σχόλια