Παστάκια (Νηστίσιμα)

Υλικά που θα χρειαστούν (για 16 παστάκια)
2 πακέτα μπισκότα νηστίσιμα digestive (32 τεμάχια)
σιρόπι από γλυκό πορτοκάλι ή νεράντζι
1 κουτι σαντιγή Alsatop (αντί για γάλα προσθέτουμε νερό)
μερέντα
Για τη μερέντα
1/2 πακέτο βιτάμ
1 φλ. ζάχαρη άχνη
3 κουταλιές κακάο
2 κουταλιές κονιάκ
1 φλ. φουντούκια κοπανισμένα

Εκτέλεση
Για τη μερέντα χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την άχνη, ρίχνουμε το κακάο, το κονιάκ, τα φουντούκια και ανακατεύουμε
Σε ένα δίσκο αραδιάζουμε τα μπισκότα αφού τα βρέξουμε στο σιρόπι του γλυκού, διαλυμένο με χλιαρό νερό. Πάνω σε κάθε μπισκότο βάζουμε μια στρώση μερέντα και μια στρώση σαντιγή. Από πάνω βάζουμε άλλο ένα μπισκότο άφού το βρέξουμε κι αυτό στο σιρόπι. Στολίζουμε το κάθε παστάκι με σαντιγύ, κομματάκια από νεράντζι, κερασάκι και ότι άλλο θέλουμε (νηστίσιμο φυσικά).

Σχόλια