Χαλβάς χιονάτος (Νηστίσιμο)

Υλικά που θα χρειαστούν για τον χαλβά
4 φλ. τσαγιού νερού
2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
1/2 πακέτο βιτάμ
λίγο αλάτι
250γρ. σιμιγδάλι χοντρό
150γρ. ινδοκάρυδο

Εκτέλεση
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι σιγά σιγά προσέχωντας να μην σβολιάσει. Μόλις πήξει λίγο το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε το μισό ινδικάρυδο. Το ανακτεύουμε καλά και το χύνουμε σε μια φόρμα τάρτας ή ένα πιρέξ. Από πάνω το πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο ινδικάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει εκτός  ψυγείου.

Σχόλια