Παστίτσιο ρολό

Υλικά που θα χρειαστούν για το παστίτσιο
1/2 κιλό φύλλο κρουστάς
250γρ. λουκάνικα βραστά σε φέτες
250γρ. ζαμπόν
250γρ. γραβιέρα
2 κουταλάκια γλυκού μουστάρδα
4 αυγά
250γρ. μακαρόνια χονδρά κοφτά
πιπέρι
1 ποτήρι γάλα
λίγο βούτυρο
1 αυγό (με τον κρόκο αλείφουμε το ρολό)

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια και τα βουτυρώνουμε λίγο. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά ψιλοκομμένα με τα μακαρόνια. Βουτυρώνουμε το 1/3 από τα μισά φύλλα. Βάζουμε στην άκρη τα 2/3 της γέμισης. Τυλίγουμε τα φύλλα με το 1/3 της γέμισης σε ρολό. Το βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και βουτυρώνουμε την επιφάνειά του ή την ελείφουμε με τον κρόκο του αυγού. Το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα φύλλα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-250 βαθμούς. Τα σερβίρουμε κομμένα σε φέτες.

Σχόλια