Ξεροψημένες μπουκιές ψαριού

Υλικά που θα χρειαστούν για τις μπουκιές ψαριού 
200γρ. φιλέτο μπακαλιάρου
30γρ. ζαμπόν
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδου
3 κλαδάκια μαϊντανού
1 μεγάλο κομμάτι φλούδα λεμονιού
1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
1 αυγό
1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ
αλάτι,πιπέρι
10 φέτες ψωμί του τοστ
5 κουτ. σούπας λάδι, μαϊντανό και φέτες λεμονιού για γαρνίρισμα

Εκτέλεση
Βάζετε στο μίξερ το ψάρι, το μπέικον, τα καθαρισμένα και κομμένα κρεμμυδάκια με το σκόρδο, το μαϊντανό, τη φλούδα λεμονιού, το χυμό του, το αυγό, το κορν φλάουρ, αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε να γίνει ένα λείο μίγμα. Αλείφετε το μίγμα σε 5 φέτες, βάζετε τις υπόλοιπες από πάνω και τις πιέζετε καλά, κόβετε τα ψωμιά στα δύο διαγώνια. Τηγανίζετε σε καυτό λάδι και μέτρια φωτιά 2 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ξεροψηθούν.  

Σχόλια