Σουφλέ

Υλικά που θα χρειαστούν για το σουφλέ
1 σακουλάκι σαλιγκαράκια (500γρ. ζυμαρικό)
1 κρέμα γάλακτος μικρή
200γρ. κασέρι τριμμένο
200γρ. ένταμ τριμμένο
250γρ. μπέικον
1 κουτί μανιτάρια
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
2 σκελίδες σκόρδο
2 πράσινες πιπεριές

Εκτέλεση
Βράζουμε τα μακαρόνια 15 λεπτά, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε σε πιρέξ. Περιχύνουμε τα τυριά (κρατάμε λίγο από το κασέρι). Ετοιμέζουμε τη σάλτσα: σε ένα τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά λάδι, τα μανιτάρια, το μπέικον, την πιπεριά, το σκόρδο, όλα ψιλοκομμένα, το αλάτι, τιο πιπέρι κα τη ρίγανη. Τα ανακατεύουμε και ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα αφήνουμε μέχρι να πήξουν ελαφρώς ανακατεύοντας σταδιακά. Τη ρίχνουμε πάνω από τα μακαρόνια και τα τυριά και ρίχνουμε το υπόλοιπο κασέρι. Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε κανονικό φούρνο (250 βαθμούς).

Σχόλια