Καταΐφι με τυριά

Υλικά που θα χρειαστούν για το καταΐφι
1/2 κιλό καταΐφι
ζαμπόν
διάφορα τυριά (1 1/2 φλ. τσαγιού φέτα και κασέρι, 2 φλ. γραβιέρα)
6 αυγά
1 κρέμα γάλακτος (225γρ.)
2 φλ. γάλα
βιτάμ

Εκτέλεση
Στρώνουμε το μισό καταΐφι στο ταψί ή στο πυρέξ. Από πάνω βάζουμε μια στρώση ζαμπόν και μια στρώση τυριά. Τα περιχύνουμε με τα τρια αυγά χτυπημένα και από πάνω βάζουμε μια στρώση το υπόλοιπο καταΐφι. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, τα υπόλοιπα 3 αυγά και ρίχνουμε το γάλα. Με αυτά περιχύνουμε την επιφάνεια. Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε από πάνω. Ψήνεται περίπου μια ώρα.

Σχόλια