Πούρα με ζαμπόν και τυρί

Υλικά που θα χρειαστούν για τα πούρα
10 φύλλα κρούστας
10 λεπτές φέτες ζαμπόν
500γρ. μαλακή γραβιέρα
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Χωρίστε τα φύλλα στη μέση προς τη μακριά πλευρά, κόψτε τις φέτες ζαμπόν στη μέση και χωρίστε τη γραβιέρα σε ραβδάκια. Απλώστε τα φύλλα, βάλτε στη μια άκρη το ζαμπόν και τη γραβιέρα στη μέση. Διπλώστε τις άκρες του φύλλου δεξιά και αριστερά σε λεπτό ρολό. Βρέξτε την άκρη τους για να κολλήσει και τηγανίστε τα.

Σχόλια