Φλογέρες

Υλικά που θα χρειαστούν για τις φλογέρες
10 ασπράδια αβγών
1/2 κιλό φύλλο κρούστας
1/2 ποτήρι νερό
26-27 φέτες ζαμπόν
900γρ. τυρί κίτρινο μαλακό
1 κιλό κεφαλοτύρι τριμμένο
λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Αφού έχει ξεπαγώσει το φύλλο το κόβετε στα τρία. Κόβετε την κάθε φέτα ζαμπόν στα δύο και το κίτρινο τυρί σε στενόμακρα κομμάτια. Πάνω σε κάθε λωρίδα φύλλο βάζετε μια φέτα ζαμπόν και μια τυρί και το τυλίγετε. Βουτάτε τηνκάθε φλογέρα στο ασπράδι και μετά την περνάτε από το τριμμένο τυρί. Τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με αρκετό λάδι που έχει κάψει καλά μέχρι να κοκκινίσουν.  

Σχόλια