Υλικά που θα χρειαστούν για την κολοκυθόπιτα
8-10 κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
2 κρεμμύδια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι διόσμο
400γρ. φέτα
3 αυγά
1/4 τσαγιού λάδι
1/2φλ. τσαγιού φρυγανιά
Εκτέλεση
8-10 κολοκυθάκια
2 κρεμμύδια ξερά
2 κρεμμύδια φρέσκα
1/2 ματσάκι μαϊντανό
1/2 ματσάκι άνηθο
1/2 ματσάκι διόσμο
400γρ. φέτα
3 αυγά
1/4 τσαγιού λάδι
1/2φλ. τσαγιού φρυγανιά
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε να μαραθούν και αλατίζουμε. Ψιλοκόβουμε τον άνηθο, τον μαϊντανό και τον δυόσμο. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Στο τηγάνι προσθέτουμε τα κολοκύθια που τα έχουμε τρίψει. Τρίβουμε στο τηγάνι και τη φέτα, βάζουμε πιπέρι, ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τον άνηθο, τον μαϊντανο και το διόσμο, ρίχνουμε και τη φρυγανιά και τα ανακατεύουμε. Το βάζουμε σε ταψί αφού πρώτα έχουμε λαδώσει τον πάτο και του έχουμε ρίξει λίγη τριμμένη φρυγανιά. Την ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου