Σπετσοφάι

Υλικά που θα χρειαστούν για το σπετσοφάι
2 κρεμμύδια
1 πιπέρια πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη
2 σκελίδες σκόρδο
1 μεγάλη μελιτζάνα
λουκάνικο χωριάτικο
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
2 ντομάτες
1 κουτ.γλ. πελτέ

Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, το σκόρδο, τη μελίτζάνα, την ντομάτα και κόβουμε και το λουκάνικο σε μπουκιές. Ζεσταίνουμε σε βαθύ τηγάνι το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές και το σκόρδο για λίγο και προσθέτουμε και το λουκάνικο να τσιγαριστεί. Βάζουμε και τη μελιτζάνα και μετά από λίγο και τις ντομάτες και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε και νερό για να γίνει το λουκάνικο και λίγο πελτέ να κοκκινίσει και να δέσει η σάλτσα.

Σχόλια