Ζυμαρικά με γαρίδες

Υλικά που θα χρειαστούν για τα ζυμαρικά
200γρ. γαρίδες ωμές καθαρισμένες
150γρ. τυρί κρέμα αρωματισμένο με σκόρδο
250γρ. κορύφες από σπαράγγια κομμένα σε 2-3 κομμάτια
2 κουτ. ελαιόλαδο
ξυσμά και χυμός 1 λεμονιού
λίγο γάλα
400γρ. ζυμαρικά

Εκτέλεση
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε τηγάνι μαζί με το ξύσμα του λεμονιού για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας. Προσθέτετε τις γαρίδες και τηγανίζετε για 2-3 λεπτά ώσπου να μαλακώσουν και να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτετε το τυρί και λίγο γάλα να ζεσταθούν και να λιώσει το τυρί. Αφήνετε στην άκρη το μίγμα να κρυώσει. Σε με γάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά για 10-12 λεπτά. Προσθέτετε τα σπαράγγια τα τελευταία 3 λεπτά του βρασίματος. Σουρώνετε τα ζυμαρικά και τα λαχανικά και τα μεταφέρετε στο τηγάνι. Ανακατεύετε καλά να ενωθούν τα υλικά, προσθέτετε το χυμό λεμονιού, σκορπάτε φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ανακατεύετε και μεταφέρετε σε πιάτα.

Σχόλια