Σουτζουκάκια γεμιστά

Υλικά που θα χρειαστούν για τα σουτζουκάκια
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
2 φρυγανιές κοπανισμένες
2 σκελίδες σκόρδο κοπανισμένες
2 αυγά
αλάτι, πιπέρι
4 μέτριες ντομάτες
λάδι ή βούτυρο για τηγάνισμα
250γρ. φέτα
250γρ. κεφαλοτύρι

Εκτέλεση
Βάζετε σε λεκανίτσα τον κιμά με τις φρυγανιές, το σκόρδο, τα αυγά, αλάτι και πιπέρι και ζυμώνετε καλά. Σε ένα μπολ βάζετε το κεφαλοτύρι και τη φέτα, τα τρίβετε και τα ανακατεύετε. Παίρνετε μια κουταλιά κιμά, τον πλάθετε απλωτά, βάζετε λίγο από το μίγμα του τυριού στη μέση και κλείνετε καλά. Βάζετε βούτυρο ή λάδι στο τηγάνι και τα ροδίζετε. Στο βούτυρο ή λάδι του τηγανιού ρίχνετε τις ντομάτες λιωμένες, προσθέτετε λίγο ακόμα βούτυρο, αφήνετε να βράσει λίγο και βάζετε τα σουτζουκάκια. Αφήνετε να πάρουν λίγες βράσεις μέχρι να μελώσει και η σάλτσα.

Σχόλια