Μπακαλιάρος σε κόκκινη σάλτσα

Υλικά που θα χρειαστούν για τον μπακαλιάρο
600γρ. μπακαλιάρο
2-3 μεγάλα κρεμμύδια
400γρ. ντομάτες ξεφλουδισμένες
λάδι
αλάτι, πιπέρι
αλεύρι

Εκτέλεση
Κόψτε τον μπακαλιάρο σε μεγάλα κομμάτια. Αλευρώστε τα και τηγανίστε σε μπόλικο καυτό λάδι. Καθαρίστε τα κρεμμύδια, κόψτε σε φέτες και σωτάρετε σε 3 κουταλιές λάδι, προσθέτετε τις ντομάτες ψιλοκομμένες, αλάτι, πιπέρι και αφήστε να σιγοβράσει. Δέκα λεπτά πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά  ρίξτε μέσα τα κομμάτια του μπακαλιάρου.

Σχόλια