Μοσχαρίσια φιλετάκια

Υλικά που θα χρειαστούν για τα φιλετάκια
1 κιλό φιλέτο μοσχαρίσιο
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
250γρ. τυρί φέτα τριμμένη
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες
1φλ. γραβιέρα τριμμένη
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2φλ. κρασί λευκό
1 κουτ. φρυγανιά τριμμένη
1/2φλ. λάδι
λάδι για το σοτάρισμα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε το κρέας, το κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες και το στραγγίζετε. Βάζετε σε μπολ το σκόρδο, το μαϊντανό, τα τυριά, τη φρυγανιά, λίγη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Απλώνετε τις φέτες, βάζετε σε καθεμία λίγη γέμιση, τις τυλίγετε σε ρολό και τις στερεώνετε με οδοντογλυφίδες να μην ανοίξουν. Βάζετε σε ένα τηγάνι λάδι και μόλις ζεσταθεί τα σοτάρετε λίγο και τα βάζετε σε μια πιατέλα. Σοτάρετε σε μια φαρδιά κατσαρόλα το κρεμμύδι με το λάδι. Ρίχνετε το κρασί, την υπόλοιπη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και βάζετε για 10 λεπτά. Προσθέτετε τα ρολά, λίγο νερό και αφήνετε να σιγοβράσουν ώσπου να μείνουν με τη σάλτσα.

Σχόλια