Παστίτσιο τυλιχτό σε τρίγωνα

Υλικά που θα χρειαστούν για το παστίτσιο
1 κιλό μακαρονάκι κοφτό
1/2 κιλό κιμά
1/4 κιλού φυτίνη
1/4 κιλού κεφαλοτύρι τριμμένο
1 μπουκάλι γάλα
4 κουτ. αλέυρι
3-4 αυγά
3-4 ντομάτες
1 κρεμμύδι μέτριο
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
κανελογαρίφαλλα
1 κιλό φύλλα μπακλαβά

Εκτέλεση
Καβουρδίζετε τον κιμά με 2 κουταλιές βούτυρο, το κρεμμύδι, τα κανελογαρίφαλλα και το πιπέρι, τις ντομάτες πολτό κι αφήνετε να βράσει ο κιμάς, να μείνει με λίγο ζουμί. Βράζετε το μακαρονάκι και το καίτε με βούτυρο. Καβουρδίζετε 2 κουταλιές αλέυρι με βούτυρο, ρίχνετε το γάλα ανακατεύοντας ώσπου να βράσει η κρέμα. Αφού κρυώσει προσθέτετε το τυρί και τα αυγά χτυπημένα και ανακατεύετε. Σε μεγάλο δοχείο ανακατεύετε το μακαρονάκι, τον κιμά και τη σάλτσα να γίνουν μια μάζα. Κόβετε τα φύλλα σε φαρδιές λωρίδες, τοποθετείτε 2 κουταλιές από το μίγμα και τυλίγετε σε τρίγωνα αλείφοντάς τα με βούτυρο. 

Σχόλια