Κεϊκ με ζαμπόν και τυρί

Υλικά που θα χρειαστούν για το κεϊκ
1φλ. μαργαρίνη
1φλ. κίτρινο τυρί τριμμένο
1/2φλ. ζαμπόν ψιλοκομμένο
1φλ. γάλα
3φλ. αλεύρι
5 αυγά
3 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ

Εκτέλεση
Χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα. Δουλεύετε καλά τη μαργαρίνη προσθέτοντας τους κρόκους ένα-ένα. Προσθέτετε το γάλα, το αλεύρι και το τυρί, ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε εναλλάξ μαρέγκα και το ζαμπόν. Αδειάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένη φόρμα κεϊκ και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 45-60 λεπτά. 

Σχόλια