Χοιρινό πιλάφι με καρότο

Υλικά που θα χρειαστούν για το χοιρινό
1 κιλό χοιρινό
3 καρότα κομμένα σε κύβους
2 κρεμμύδια τριμμένα
1 κουτ. βούτυρο
2 κουτ. λάδι
1 1/2φλ. ρύζι
1/2 κουτ. ρίγανη
4 ντομάτες ξεφλουδισμένες
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβετε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το πλένετε και το στραγγίζετε. Σοτάρετε σε κατσαρόλα τα κρεμμύδια με το βούτυρο και το λάδι. Ρίχνετε το κρέας και το σοτάρετε ώσπου να πάρει χρώμα. Προσθέτετε τις ντομάτες τριμμένες, 1 φλιτζάνι νερό, τα καρότα, τη ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και σιγοβράζετε μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Βγάζετε το κρέας και το βάζετε σε πιατέλα. Ρίχνετε στην κατσαρόλα 4 φλιτζάνια νερό, λίγο αλάτι, πιπέρι και αφού πάρει βράση ρίχνετε το ρύζι. Ανακατεύετε και βράζετε μέχρι να πιεί τα υγρά. Βάζετε το κρέας επάνω στο ρύζι, σκεπάζετε την κατσαρόλα για λίγο και είναι έτοιμο.

Σχόλια