Γλυκό με κομπόστα φρούτων και αφράτα κεκάκια

Υλικά που θα χρειαστούν για το γλυκό
Φρούτα
1 κιλό φρούτα φρέσκα, κονσέρβας ή κομπόστα
250ml χυμό πορτοκαλιού
100γρ. καστανή ζάχαρη
100γρ. βούτυρο
1 κουτ. κανέλα σκόνη
1 κουτ. γαρίφαλο σκόνη
1 κουτ.γλ. άρωμα βανίλιας
Κεκάκια
250γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
150γρ. ζάχαρη άχνη
λίγη κανέλα σκόνη
3 αυγά
200γρ. βούτυρο μαλακό

Εκτέλεση
Φρούτα: Βάζετε όλα τα υλικά σε κατσαρόλα και τα ζεστένετε ώσπου να μαλακώσουν και να αρχίσει να πήζει η σάλτσα (αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα φρούτα προσθέστε λίγο νερό)
Κεκάκια: Ανακατεύετε σε μπολ το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη και λίγη κανέλα. Προσθέτετε τα αυγά και το βούτυρο και ανακατεύετε ώσπου το μίγμα να γίνει απαλό σαν τρίμματα.
Αδειάζετε το μίγμα των φρούτων σε πιρύμαχο σκεύος και το σκεπάζετε με μπαλάκια από τη ζύμη. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

Σχόλια