Γεμιστά με κολοκυθοκορφάδες

Υλικά που θα χρειαστούν για τους κολοκυθοκορφάδες
16 κολοκυθοκορφάδες
300γρ. ρύζι
2 αυγά βραστά σφιχτά (τα ασπράδια)
150γρ. φέτα
3 κ.σ. μαϊντανό
9 κ.σ. ελαιόλαδο
6-7 κρεμμύδια φρέσκα
3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ. κουκουνάρι (προαιρετικά)
3 σκελίδες σκόρδο
3 κ.σ. σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Πλένετε καλά τους κολοκυθοκορφάδες. Σε βαθύ μπολ αναμιγνύετε το ρύζι με τον ψιλοκομμένο μαϊνατανό, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τις ντομάτες τριμμένες, τα ασπράδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το ελαιόλαδο, τα κουκουνάρια, τη φέτα, αλάτι κι πιπέρι. Γεμίζετε τους κολοκυθοκορφάδες και τις τοποθετείτε σε ταψί. Προσθέτετε 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και τρεις κουταλιές της σούπας λάδι. Τους ψήνετε στους 180 για 45-50 λεπτά περίπου.

Σχόλια