Κοτόπιτα με τυριά και μανιτάρια

Υλικά που θα χρειαστούν για την κοτόπιτα
1 μέτριο κοτόπουλο
500γρ. μανιτάρια
250γρ. ζαμπόν
250γρ. διάφορα τυριά
1φλ. ζωμό κρέατος
1 κουτ. κορν φλάουρ
2 ασπράδια αυγών
μαϊντανό
2-3 σκελίδες σκόρδο
4 φύλλα κρούστας ή 2 φύλλα χειροποίητα
150γρ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζετε το κρέας και αφαιρείτε τα κόκαλα και τις πέτσες. Κόβετε σε μικρά κομμάτια, το σοτάρετε με το λάδι, προσθέτετε τα μανιτάρια, το σκόρδο, το ζαμπόν και το μαϊντανό. Απλώνετε τα δύο φύλλα ή το ένα χειροποίητο στο ταψί που έχετε λαδώσει, ρίχνετε τη γέμιση και από πάνω τα τυριά. Περιχύνετε με κρέμα που έχετε φτιάξει με ένα φλυτζάνι ζωμό κρέατος, μια κουταλιά κορν φλάουρ και δύο ασπράδια αυγού. Βάζετε από πάνω τα άλλα δύο φύλλα ή το ένα, αλείφετε με γάλα εβαπορέ και πασπαλίζετε με σουσάμι. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο περίπου μισή ώρα. 

Σχόλια