Σάλτσα ντομάτα (για ψάρι)

Υλικά που θα χρειαστούν για τη σάλτσα
3/4φλ. λάδι
3 κιλά ντομάτες φρέσκες
3/4 ποτηριού ξίδι
1 κουτ. ζάχαρη
1 κεφάλι σκόρδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βάζετε σε κατσαρόλα το λάδι να κάψει με τα σκόρδα κομμένα φετούλες. Τα μαραίνετε σε σιγανή φωτιά και προσθέτετε τριμμένες τις ντομάτες. Ανακατεύετε να πήξει προσθέτοντας σιγά-σιγά το ξίδι, λίγο αλάτι, πιπέρι και τη ζάχαρη ώσπου να πήξει η σάλτσα.

Σχόλια