Σαλάτα με σπαράγγια και ζαμπόν

Υλικά που θα χρειαστούν για τη σαλάτα
85γρ. ζαμπόν φέτες
20-24 κορυφές τρυφερές από σπαράγγια
χυμός λεμονιού
2 κουτ. λάδι

Εκτέλεση
Αχνίζετε τα σπαράγγια για 4-5 λεπτά ή ώσπου να μαλακώσουν ελαφρά χωρίς να λιώσουν. Τα σουρώνετε και τα μεταφέρετε σε πιατέλα. Τα ανακατεύετε με το λάδι και αλατοπιπερώνετε. Απλώνετε τις φέτες του ζαμπόν σε ταψί και τις ψήνετε στο γκριλ για μερικά λεπτά να γίνουν τραγανές. Σκορπάτε το ζαμπόν πάνω στα σπαράγγια και περιχύνετε με το χυμό λεμονιού.

Σχόλια