Παντζαροσαλάτα

Υλικά που θα χρειαστούν για την παντζαροσαλάτα
1-1 1/2 κιλό παντζάρια (μόνο τους βολβούς)
2-3 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
1φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
1/2φλ. ελαιόλαδο
2-3 κουτ. άσπρο ξίδι
400γρ.γιαούρτι
αλάτι

Εκτέλεση
Πλένετε καλά τα παντζάρια με άφθονο νερό. Τα βράζετε σε κατσαρόλα με μπολικο νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα αφήνετε να κρυώσουν, τα ξεφλουδίζετε, τα κόβετε σε κύβους και τα ρίχνετε σε μια σαλατιέρα. Ανακατεύετε σε βαθύ μπολ το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το ξίδι και το αλάτι να ενωθούν. Προσθέτετε στη σαλατιέρα το σκόρδο και την καρυδόψιχα και ανακατεύετε μαζί και τη σάλτσα γιαουρτιού.

Σχόλια