Τηγανητά δαχτυλίδια κρεμμυδιών

Υλικά που θα χρειαστούν για τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών
4-5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
λάδι για το τηγάνισμα
1φλ. αλεύρι
1 1/2φλ. μπύρα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Καθαρίζετε τα κρεμμύδια, τα κόβετε σε ροδέλες και τα χωρίζετε σε δαχτυλίδια. Ρίχνετε το αλεύρι σε μια λεκανίτσα, προσθέτετε τη μπύρα, ανακατεύετε να γίνει χυλός και αλατοπιπερώνετε. Ζεσταίνετε το λάδι στο τηγάνι, βουτάτε ένα-ένα τα δαχτυλίδια στο χυλό και τα ρίχνετε στο τηγάνι. Τα τηγανίζετε λίγα-λίγα να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα και τα αφήνετε σε ρηχό πιάτο στρωμένο με χαρτί κουζίνας για να απορροφήσει το επιπλέον λάδι.  

Σχόλια